Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Tarih 07 Nisan 2024, 03:42 Editör

Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Çetiner, yayımladığı mesajda, Ramazan ayının bereketi ve feyziyle dolup taşan bir atmosferde geçtiğini belirterek, bu mübarek ayın sonunda bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Çetiner, mesajında şunları kaydetti:

"Ramazan ayı boyunca, birlik ve beraberlik duygularının en üst seviyede yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun yoğun olarak hissedildiği günler geçirdik. Bu mübarek ayın sonunda, bir kez daha bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz."

Bayramın, toplumun tüm fertlerinin birbirine kenetlendiği, sevgi ve hoşgörünün pekiştiği bir zaman dilimi olduğunu vurgulayan Çetiner, bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerle kutladığını belirtti.

Mesajında, bayramın coşkusunu evlerinde, sokaklarda, komşuları ve sevdikleriyle paylaşan tüm vatandaşları selamlayan Başkan Çetiner, bayramın huzur ve mutluluğu getirmesini diledi.

Önemli günler

• Bu kategoriye henüz haber eklenmedi.