Gençlerimizi tebrik ediyoruz

Tarih 25 Şubat 2022, 11:56 Editör

Belediyesporumuzun galibiyeti bizleri sevindirdi. Düzenlenen futbol müsabakalarında Sulakyurt Belediyesporumuz 4, Karakeçili Belediyespor ise 2 gol attı.

Belediyesporumuzun galibiyeti bizleri sevindirdi.

Kardeşlik içinde güzel bir müsabaka oldu. Galip gelen takımımızı ve her bir sporcumuzu ayrı ayrı tebrik ederiz. Hepsinin ayağına, yüreğine sağlık.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...