Belediye Başkanımız kan bağışında bulundu

Tarih 10 Eylül 2021, 22:22 Editör

Belediye Başkanımız kan bağışında bulundu

Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik, kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Türk Kızılayı'na ait mobil kan aracı, Sulakyurt ilçesinde stant açtı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi. Vatandaşlara da kan bağışı konusunda duyarlı olmaları çağrısında bulunan Bildik, "Kan bağışı hayat kurtarır. Kan bağışı mobil araç ilçemize kadar gelmiştir. Hepimiz kanımızı bağışlayarak bir hayat kurtarabiliriz. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyorum." dedi.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...