Ekiplerimiz 24 saat görev başında

Tarih 12 Şubat 2021, 19:13 Editör

Ekiplerimiz 24 saat görev başında

Belediye Başkanımız İsmail Bildik belediye personeli ile bir araya geldi.

Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Başkanımız Bildik, ekiplerin Şubat ayı sonuna kadar 24 saat esasına görevlerinin başında olacaklarını söyledi.

Belediye Başkanımız, Önümüzdeki günlerde beklenen yağışlı havalarda ve ardından yapılacak çalışmalar hakkında görev dağılımı yapıldı. Daha yaşanılabilir ilçe için şubat ayı sonuna kadar 24 saat esasına göre ekiplerimiz çalışacaktır. Gerek pandemi sürecinde gerekse yoğun kış şartlarında her türlü ihtiyaçlarınız için (0318) 812 70 52 nolu telefondan ulaşabilirsiniz” dedi.

Köy muhtarlarımızla toplantı yapıldı

Köy muhtarlarımızla toplantı yapıldı Su kanalının uzatılmasıyla ilgili köy muhtarlarıyla toplantı düzenlendi.

Tüm davetlilerimize teşekkür ederiz

Tüm davetlilerimize teşekkür ederiz Sulakyurt Belediyemiz tarafından ilçede geniş kapsamlı iftar programı düzenlendi. Siyaset dünyasından sivil toplum ...