Muhtarlar Günü Mesajı

Tarih 19 Ekim 2020, 23:21 Editör

Muhtarlar Günü Mesajı

Belediye Başkanımız İsmail Bildik 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkanımız mesajında, "Böylesine önemli bir görevi üstlenen, demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, il genelinde görev yapan muhtarlarımıza değerli aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve esenlik diliyorum." ifadelerini kullandı.

Önemli Gün ve Haftalar

8 Mart Dünya Kadın Günü

8 Mart Dünya Kadın Günü Belediye Başkanımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

İlçemizde mezuniyet sevinci

İlçemizde mezuniyet sevinci Sulakyurt ilçesindeki Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından mezuniyet töreni düzenlend...