Yardımsever öğrenci gönüllere hitap etti

Tarih 06 Ocak 2020, 20:10 Editör

Kırıkkale’de yaşlı bir teyzenin alışveriş poşetlerini taşımaya yardım eden lise öğrencisi protokol üyeleri tarafından da tebrik edildi.

Önceki gün Sulakyurt ilçesinde Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Şerife Kurnaz, elinde poşetlerle yürümekte zorlanan yaşlı teyzenin yüklerini taşımada yardımcı olmuştu.

Öğrencinin bu yardımseverlik davranışı okulunda ve ilçede takdirle karşılandı.

Öğrenciye ilk ziyaret Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından yapıldı. Belediye Başkanı Bildik, öğrencinin eğitim gördüğü okula giderek öğrenciye heybe hediye etti.

-“Heybende milli ve manevi değerler dolup taşsın”

Belediye Başkanı Bildik, burada yaptığı konuşmada, öğrencinin yapmış olduğu yardımseverlik davranışının ve buna benzer diğer değerlerin her zaman uygulanması gerektiğini belirterek, “Öğrencimizin bu güzel davranışından dolayı tebrik ediyorum. Onu yetiştiren öğretmenlerimize de buradan teşekkür etmek istiyorum.Toplumumuzda öyle değerler vardır ki, bu değerler adeta et ve tırnak gibidir, birbirinde ayıramayız. Ama bu değerlerimizi her geçen gün yeni neslimize öğretmeli ve aşılamalıyız.Öğrencimize benim için çok anlam ifade eden heybe hediye ettim. İstiyorum ki öğrencimiz heybesine, yardımseverliği, güveni, hoşgörüyü, alçakgönüllülüğü, saygıyı, sorumluluğu ve nice nice milli ve manevi değerleri koysun ve üzerinde taşısın istiyorum.” dedi.

Sulakyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eyüp Sarı da, öğrenciye Sulakyurt ilçesinin kültür ve tarihini yansıtan bir tablo hediye ederek davranışından dolayı tebrik etti.

Milletvekili Öztürk'ten belediyemize araç desteği

Milletvekili Öztürk'ten belediyemize araç desteği Milletvekili Öztürk'ten belediyemize araç desteği

İhtiyaç sahiplerine sıcak yemek

İhtiyaç sahiplerine sıcak yemek İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek