İlçemizdeki ana yollar asfaltlanıyor

Tarih 27 Şubat 2019, 15:28 Editör

İlçemizdeki ana yollar asfaltlanıyor

Sulakyurt İlçemizde ilçeyi Kırıkkale'ye bağlayan ana yollarda asfaltlama çalışmaları yapıldı. Başkanımız İsmail Bildik, yol yapıp çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "İlçemizin dört bir yanını güzelleştiriyoruz. Mahalle ve caddelerdeki yollardan sonra şimdi de ana yollarda tamir bakım ve asfaltlama çalılmaları yapıldı. Halkımız her yönden daha iyisine layık. Onlara hizmet etmek bizim en önemli vazifelerimizdir." dedi.

Vali Sezer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti

Vali Sezer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Sulakyurt İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Öğretmenlerimize kurban kestik

Öğretmenlerimize kurban kestik Kırıkkale’nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede görev yapan öğretmenler için kurban keserek öğretmen...