Belediye Başkanımızın Acı Günü

Tarih 21 Aralık 2014, 20:15 Editör

Belediye Başkanımız İsmail Bildik, amcası Yüksel (Duran) Bildik'in vefatı dolayısıyla taziye mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik, amcası Yüksel (Duran) Bildik'in vefatı dolayısıyla taziye mesaj yayınladı.
Belediye Başkanımız İsmail Bildik taziye mesajında. "Amcam Yüksel (Duran) Bildik'in cenazesinde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve dostlarımaza çok ama çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Sağolun, var olun, Allah'a emanet olun" ifadelerine yer verdi.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...