Genç sporcular Başkanımızı Ziyaret etti.

Tarih 13 Mart 2017, 20:11 Editör

Genç sporcular Belediye Başkanımız İsmail Bildik'i makamında ziyaret etti.

İlçe gençlerimize Değer veriyoruz, onlarda bize başarı getiriyor. atletik başarı sıralamaları ve Başkanımızın desteklerinden dolayı teşekkür ziyareti. 1-)Berat GÜNEŞ : Ferdî genç grubunda 100 m. 1.si 2-) Atakan PEHLİVAN : Ferdî genç b grubunda 3000 m. 1.si ve 1500 m. 4.sü 3-) Serhat GÜMÜŞ : Ferdî genç b grubunda 1500 m. 2.si ve 200 m. 3.sü 4-) Ömer SİNGER : Ferdî genç b grubu 200 m. 1.si 800 1.si 5-) ONUR YÜCEL : Ferdî genç a grubu 100 m 3.sü 6-) Mehmet Ali KARAMIZRAK : Ferdî genç b grubu gülle atma 3000 m. 2.si gençlerimize başarılar diliyoruz.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...