Genç sporcular Başkanımızı Ziyaret etti.

Tarih 13 Mart 2017, 20:11 Editör

Genç sporcular Belediye Başkanımız İsmail Bildik'i makamında ziyaret etti.

İlçe gençlerimize Değer veriyoruz, onlarda bize başarı getiriyor. atletik başarı sıralamaları ve Başkanımızın desteklerinden dolayı teşekkür ziyareti. 1-)Berat GÜNEŞ : Ferdî genç grubunda 100 m. 1.si 2-) Atakan PEHLİVAN : Ferdî genç b grubunda 3000 m. 1.si ve 1500 m. 4.sü 3-) Serhat GÜMÜŞ : Ferdî genç b grubunda 1500 m. 2.si ve 200 m. 3.sü 4-) Ömer SİNGER : Ferdî genç b grubu 200 m. 1.si 800 1.si 5-) ONUR YÜCEL : Ferdî genç a grubu 100 m 3.sü 6-) Mehmet Ali KARAMIZRAK : Ferdî genç b grubu gülle atma 3000 m. 2.si gençlerimize başarılar diliyoruz.

İlçemizi adeta ilmek ilmek ördük

İlçemizi adeta ilmek ilmek ördük Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bildik, “İlçe...

"Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız."