Ramazan hazırlıklarımız tamamlandı

Tarih 07 Haziran 2016, 23:33 Editör

Ramazan ayı hazırlıklarımız çok şükür tamam. Çadırlarımız kuruldu, aşevi ekibi tamam , evlere yemek dağıtımı için sefer taslarımız araç ve ekip tamam, tüm hemşehrilerimizi duaya ortak olmaya ve dualara katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Allah Kabul etsin.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...