Sulakyurt’ta topyekun temizlik çalışması

Eklenme Tarihi: 19 Ekim 2020
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 08:54
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=312

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “İlçemizde korona virüsle mücadele için her bir mahallemizde topyekûn temizlik çalışması başlattık. Ekiplerimiz sokakları pırıl pırıl yapıyor ve dezenfekte çalışması yürütüyor" dedi.

DAHA TEMİZ BİR SULAKYURT İÇİN

Korona virüse karşı önlemlerini artıran Sulakyurt Belediyesi,   gündüz olduğu gibi gece mesaisi ile birlikte dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri "Daha temiz bir Sulakyurt" için gece-gündüz demeden temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yapılan çalışmalarda çok sayıda personel görev alıyor.

TÜM MAHALLELERİMİZİ DEZENFEKTE EDİYORUZ

Korona virüsle mücadele kapsamında halkın ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Bildik, "Mikrobik ortamlarla birlikte ilçemizin her tarafında dezenfekte çalışması yürütüyoruz. Parklarımız dahil olmak üzere, pazar yerleri ve sokaklar önce temizlenip sonra dezenfekteli basınçlı su ile temizleniyor. Salgın nedeni ile hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamamasını istemiyoruz" dedi.