İlçemizin en büyük sorunu çözüldü

Açıklama: Sulakyurt ilçemizin kanalizasyon arıtma ihalesi yapılarak çalışmalara başlandı.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 21 Ağustos 2019
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 12:58
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=291

Sulakyurt ilçemizin kanalizasyon arıtma ihalesi yapılarak çalışmalara başlandı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik Sulakyurt adına çok önemli bir gelişme sağlandığını söyledi.

Bildik yaptığı açıklamada, “Bu gün İlçemiz için tarihi bir gün, kanalizasyon arıtma ihalesini gerçekleştirdik. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Genel Başkanım Türkmen Beyi Devlet BAHÇELİ ve Yiğit Milletvekilim Halil ÖZTÜRK’ ü ziyaret ederek Bizlere her türlü desteği verdiklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimizi ileterek, Genel Başkanımızın elini öperek hayır duasını aldık. Sizleri Allah başımızdan eksik etmesin. Allah razı olsun. Kanalizasyon Arıtmanın ne denli önemli olduğunu İlçemiz halkı çok iyi biliyor. 60 yıllık İlçemizin ciddi sorunlarını bir bir çözüyoruz. Bizler kuru gürültüyle makyajı değil gerçekleri konuşuyoruz, Dün ve bu gün yaptıklarımız yarına planlayıp yapacaklarımızın teminatı. Allah’ıma şükürler olsun memleketimize bu tür hizmetleri yapmayı Rabbim bizlere nasip etti.

Sıradaki hizmetler için çok çalışmamız lazım çok. Saygıdeğer hemşehrilerim yeter ki bize inanmaya ve güvenmeye devam edin.” İfadelerini kullandı.