İlçemiz için projeler üretiyoruz

Açıklama: Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, göreve başladığı tarihten itibaren Sulakyurtluların itibarını kazandıklarını ve ilçenin gelişimi noktasında projeler ürettiklerini söyledi.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 25 Şubat 2018
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 16:41
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=233

İlçe merkezinde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Hamt olsun alt yapısı biten bölgelerimizde hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarını başlayıp bitiriyoruz. Bizlere her koşulda inanıp, güvenen hemşehrilerime teşekkür ediyorum."

İlçenin güzelleşmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Bildik, “Sulakyurt için en güzeli neyse yapmaya devam ediyoruz. Mevsim şartlarına rağmen çalışmalarımıza hemen hemen hiç ara vermedik. Çalışmalarımızın meyvesini almaya başladık ve hemşehrilerimiz kaldırım ve yol çalışmalarını gördükten sonra bizlere teşekkür edip, yanımızda olduklarını dile getirdiler. İnşallah tüm cadde ve sokaklarımız, kaldırımlarımız modern bir görünüme kavuşup vatandaşlarımıza layık bir hale gelecek”
4 yılda Sulakyurt’un çıtasını yükselttiklerini söyleyen Başkan Bildik, “Göreve geldiğimiz gün kimseye tepeden bakmadan hizmet çıtasını yükselteceğimizi söylemiştik. 4 yıllık çalışmamızla hizmet çıtasını yükselttik. Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak. Bizler hizmet etmeye kilitlendik. Bizler çalışırsak Sulakyurt kazanacak. Bizler hizmet edersek Sulakyurt büyüyerek güzelleşecek. Bizler sizleri utandırmayarak hizmet etme yolunda her şeyi yapacağız. Sizler için hayaller kurduk” dedi.