Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu açıldı

Açıklama: Sulakyurt ilçesinde inşaatı tamamlanan Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu açılışı için hazırlıklar tamamlandı.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 27 Ekim 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 03:00
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=157

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın memleketi Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yaptırılan spor salonu, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in adını taşıyacak.

Saran Group, sporu gençlere sevdirmek amacıyla 2000 yılından bu yana sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Anadolu'nun çeşitli kentlerinde hizmete açtığı 14 spor salonuna bir yenisini daha ekledi.

Sosyal sorumluluk çalışmalarında eğitim ve spor kültürüne önem veren Saran Group, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Sulakyurtlu çocukları sevindireceği bekleniyor. İnşaatı tamamlanan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in isminin verildiği spor salonunun açılışı 27 Ekim Perşembe günü düzenlenen törenin ardından hizmete girdi.