Belediyemize araç desteği

Açıklama: Bir kaç gün önce Müjdesini verdiğimiz hibe Mercedes Marka Sıfır kilometre Kamyonumuz (Çöp toplama aracımız) geldi.
Kategori: Hizmetlerimiz
Eklenme Tarihi: 05 Eylül 2016
Geçerli Tarih: 05 Şubat 2023, 10:59
Site: SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=145

Bir kaç gün önce Müjdesini verdiğimiz hibe Mercedes Marka Sıfır kilometre Kamyonumuz (Çöp toplama aracımız) geldi. Araç filomuza katılmasına destek veren MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Başkanıma, MHP MDK Başkanı Av.Halil Öztürk Başkanıma ve Özellikle Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Başkanıma ve Türkiye Belediyeler Birliğine Sulakyurt'lu Hemşehrilerim adına Çok ama Çok Teşekkür ederim. Allah razı olsun.Bir hizmet daha ilçe halkının layık olduğu şekilde verilecek. Allah herkesin kalbine göre versin. Geçen yıl Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediyemize gönderilen ama sonrasında iptal edilerek başka bir Belediyeye gönderilip hakkımız gasp edildi, geçte olsa daha iyisi nasip oldu.