"Zırhlı birlikler ve kışlalar için arsa vermeye hazırız"

Açıklama: Kırıkkale'nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, hükümetin alacağı karar doğrultusunda Genel Kurmay Başkanlığı'na ait zırhlı birliklerin ve kışlaların Ankara dışına taşınmasıyla ilgili olarak Sulakyurt ilçesinde arsa tahsisi yapabileceklerini söyledi.
Kategori: Hizmetlerimiz
Eklenme Tarihi: 12 Ağustos 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 09:31
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=136

Bildik, yaptığı açıklamada, askeri birliklerden herhangi bir kısmını ilçe sınırları içinde istihdam etmekten gerek kendisinin gerekse ilçe halkının memnuniyet duyacağını belirtti.

Bildik, şunları söyledi:

"AK Parti Kırıkkale milletvekili Abdullah Öztürk ilçemize ziyaretlerinde bir açıklama yaparak Ankara'daki dağılan birliklerden arazi verilmesi durumunda Sulakyurt ilçesine de verebileceklerini ifade ettiler. Biz bu hususta zırhlı birlikler ve kışlalar için her türlü arsa ve arazi vermeye hazır olduğumuzu kendilerine belirttik. Peygamber ocağının bir parçasının, askeriyemizin ilçemizde olmasından onur ve şeref duyarız. Bizler askeri seven bir milletiz. Sulakyurt ilçemizde bir taburu, alayı hatta bir tugayı dahi barındıracak yerimiz mevcut. Yeter ki öyle bir kuruluş ilçemize gelsin. Sulakyurt Belediyesi ve Sulakyurt halkı olarak askeri birliklere arazi ve arsa tahsisi yapmaya talibiz. Bunun için de belediye olarak elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız. Yeter ki bize göndersinler. Eğer ilçemize böyle bir imkan tanınırsa büyük memnuniyet duyacağız."