Sulakyurt’ta Anneler Günü karanfille kutlandı

Tarih 13 Mayıs 2014, 20:53 Editör

Sulakyurt’ta Anneler Günü karanfille kutlandı

Sulakyurt ilçesinde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde anneler karanfillerle karşıdandı.

Sulakyurt Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programa, Belediye Başkanımız İsmail Bildik ile ilçedeki çok sayıda anne katıldı.

Başkanımız Bildik, burada yaptığı konuşmada, annelerin çok kutsal olduğunu belirterek bütün annelerin Anneler Günü’nü tebrik etti ve düzenlenen program vesilesiyle birlik beraberlik içinde tüm annelerin sevinçlerine ortak olduklarını dile getirdi.

Belediye Başkanımız programda belediye personeline bizzat kendisi yemek vererek hizmet ederken eşi de programa gelen annelere karanfil dağıttı.

Düzenlenen Anneler Günü programı, diğer etkinliklerin ardından son buldu.

Önemli Gün ve Haftalar

İlçemizde "Anneler Günü" etkinliği düzenlendi

İlçemizde Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından “Anneler Günü” münasebetiyle program düzenlendi. Programa ilçed...

İlçemizde aşure etkinliği