Başkanımız ödüle layık görüldü

Tarih 02 Kasım 2022, 20:19 Editör

Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik, "Kent Başkan 2022" ödülüne layık görüldü.

Başkanımız yaptığı açıklamada, "Genel değerlendirme sonucunda Kent Başkan 2022 ödülüne layık görüldük. Türk Belediyeciliği ve yerel yönetimlerin gelişimi ve güçlendirilmesine katkıda bulunan belediye başkanı olarak Genel Sekreterimiz Okan Geçgel'den ödülümüzü Sulakyurtlu hemşerilerimiz adına aldık ve onur duyduk. Asıl ödülü hemşerilerimizden alıyoruz yüzde 60 oy yanında, bir Allah razı olsun da yeter bize." ifadelerini kullandı.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...