Kamelyalar parklarımızı güzelleştiriyor

Tarih 16 Ağustos 2022, 21:53 Editör

Sulakyurt Belediyesi olarak her yeni bir güne çalışmalarımızla ve hizmetlerimizle başlıyoruz.

Halkımızın her konuda ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında var gücümüzle çalışıyor ve hizmet üretiyoruz. İlçemizin birçok noktası ile parklarımızın güzel bir görünüme kavuşturulması amacıyla Belediye Başkanımızın da bizzat katılımı ile ahşap kamelya üretimi gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Her zaman biz çalışıyoruz, üretiyoruz, ilçemizi güzelleştiriyoruz. Parası olan beş 5 katına alır, biz beşte bir oranına malederiz. İmkanı olan her kes yapar, önemli olan imkansızlıklar içinde elde edebilmektir. Sulakyurtlu hemşerilerimizin yüzde 60'ı bizi bunlar için tercih ediyor. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur." ifadelerini kullandı.

Hizmetlerimiz

İlçemizde su hattı yenileme çalışmaları

İlçemizde su hattı yenileme çalışmaları Sulakyurt Belediyesi olarak ilçemizde su hattı yenileme çalışmaları devam etmektedir.

İlçemize doğal kaynak suyu

İlçemize doğal kaynak suyu İlçemize doğal kaynak suyu