Köy muhtarlarımızla toplantı yapıldı

Tarih 20 Mayıs 2022, 21:34 Editör

Su kanalının uzatılmasıyla ilgili köy muhtarlarıyla toplantı düzenlendi.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Milletvekilimiz Halil Öztürk’e iletilmek üzere Sulakyurt Barajı Sulama kanalının daha fazla köylerimize hizmet vermesi için Yeşilli Köyü, Yeşilyazı Köyü, Sarımbey Köyü, Kıyıkavurgalı Köyü ve Kıyıhalilinceli Köyü muhtarlarımızla toplantı yaptık. Sulama kanalının uzatılması için DSİ Devlet Su İşlerine gerekçeli rapor hazırlanarak talep edilecektir." dedi.

Başkanımız ödüle layık görüldü

Başkanımız ödüle layık görüldü Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik, "Kent Başkan 2022" ödülüne layık görüldü.

İlçemizde yol yapım çalışmaları devam ediyor

İlçemizde yol yapım çalışmaları devam ediyor İlçemizde yol yapım çalışmaları devam ediyor