İşçilerimize hayırlı olsun..!

Tarih 21 Mart 2022, 22:03 Editör

Belediye Başkanımız Bildik, toplu iş sözleşmesinde içişlere verilen yüzde 62'lik zammın hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik yaptığı açıklamada, "Mis İşverenler Sendikası, Hizmet-İş Sendikası ve Sulakyurt Belediyesi arasında bir yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandık. Kadrolu işçilerimizin aldıkları ücret 2022 yılı başında asgari ücretin altında kaldığından tüm imkanlarımızı zorlayarak hayat şartlarını normalleştirmeye çalıştık.

İmzalanan sözleşmeyle birlikte işçilerimizin ücretlerine sosyal hakları ile birlikte, bir yıllık %62 oranında zam yapıldık.

“İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi soğuk sıcak, gece gündüz demeden çalışan işçilerimize hayırlı uğurlu olsun”.

Sulakyurt Belediyesi, Kırıkkale Hizmet-İş Sendikası Başkanı Şube Başkanımız Fatih DOĞAN ve Mis İşverenler Sendikası Mert Onat, Halil YILMAZ'ında katıldığı bir törenle imzaladık. Hayırlı olsun." dedi.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...