Esnafımıza sıcak çorba ikramı

Tarih 18 Mart 2022, 18:56 Editör

İlçemizde hizmetlerimize her yönüyle devam ediyoruz.
İlçe merkezimizde kurulan halk pazarı ile çarşı esnafımıza sıcak çorba ikramı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

İlçemizde hizmetlerimize her yönüyle devam ediyoruz.
Belediye Başkanımız İsmail Bildik, yaptığı açıklamada, "Halk pazarı ve ilçe esnaflarımıza sabahın ilk saatlerinde sıcak çorba ikramında bulunarak bir nebze içlerini ısıtmaya devam ediyoruz. Tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyoruz." dedi.

Hizmetlerimiz

Kamelyalar parklarımızı güzelleştiriyor

Kamelyalar parklarımızı güzelleştiriyor Sulakyurt Belediyesi olarak her yeni bir güne çalışmalarımızla ve hizmetlerimizle başlıyoruz.

İlçemizde su hattı yenileme çalışmaları

İlçemizde su hattı yenileme çalışmaları Sulakyurt Belediyesi olarak ilçemizde su hattı yenileme çalışmaları devam etmektedir.