Belediye Başkanımızın yeni yıl mesajı..!

Tarih 31 Aralık 2021, 12:01 Editör

Belediye Başkanımızın yeni yıl mesajı..!

Belediye Başkanımız İsmail Bildik 2022 yılının hayırlı geçmesi temennisinde bulunarak bir mesaj yayımladı.

Bildik mesajında, "2021 yılında yaşamış olduğumuz doğal afetler, koronavirüs ve ekonomi teröründen inşallah 2022 yılında hep beraber kurtulmuş olalım. Yeni yılda her şeyin gönlünüzce olmasını diler, yeni yılın size, ailenize, tüm sevdiklerinize ve Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim. Tüm gönül dostlarıma sıhhatli, huzurlu ve başarılı bir yıl dilerim." ifadelerini kullandı.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...