AFAD Başkanı Sezer'e ziyaret

Tarih 01 Aralık 2021, 22:38 Editör

AFAD Başkanı Sezer'e ziyaret

Belediye Başkanımız İsmail Bildik, Kırıkkale Valisi olarak görevli iken İçişleri Bakanlığı tarafından AFAD Başkanı olarak atanan Yunus Sezer'i ziyaret etti.
İkili bir süre sohbet etti. AFAD Başkanı Sezer, Başkanımıza AFAD ilk yardım çantası hediye etti.
Başkanımız ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Saygıdeğer Valim Yunus SEZER’i Makamında ziyaret ettim. Misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Çalışkanlığı ve mütevazi kişiliği ile gönüllere taht kuran Valim Allah işini gücünü rast getirsin." ifadelerini kullandı.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...