Yatırım ve hibelerimizle rekor kırdık

Tarih 11 Haziran 2021, 21:06 Editör

Yatırım ve hibelerimizle rekor kırdık

Sulakyurt Belediyemiz tarihinde önemli bir duruma imza attı

Sulakyurt Belediyemize ait bütçe gerçekleşme oranı önceki yıllarda yüzde 50'lerde seyrederken en son yılda yüzde 106.96 oranla rekor seviyeye ulaştı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik yaptığı açıklamada, "5393 Sayılı Belediye Kanunu gereğince her yıl Mayıs ayında yapılan bir önceki yılın kesin hesap bütçe görüşmesinde, 2020 yılı belediyemizin bütçe gelir tahmini 5.350.000,00 TL, gerçekleşen bütçemiz 5.722.716,10 TL olup meclisimizde kabul edilmiştir. Yapmış olduğumuz yatırımlar ve almış olduğumuz hibeler neticesinde bir rekor kırdık. Bütçemizin gerçekleşme oranı %106,96 dır. Önceki yıllarda bütçe gerçekleşme oranı yüzde ellilerde idi." dedi.

İlçemizi adeta ilmek ilmek ördük

İlçemizi adeta ilmek ilmek ördük Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bildik, “İlçe...

"Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız."