Belediyemize araç desteği

Tarih 13 Şubat 2015, 10:18 Editör

Kırıkkale MHP MYK üyesi Halil Öztürk, yoğun girişimleri sonucunda Etimesgut belediyesinden Sulakyurt belediyesine bir adet kepçe ve bir adet silindir temin edildi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Halil Öztürk ve Etimesgut belediye başkanı Enver Demirele teşekkürlerini iletti.

Kırıkkale MHP MYK üyesi Halil Öztürk, yoğun girişimleri sonucunda Etimesgut belediyesinden Sulakyurt belediyesine bir adet kepçe ve bir adet silindir temin edildi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Halil Öztürk’e ve Etimesgut belediye başkanı Enver Demirel’e teşekkürlerini iletti.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...