İlçemiz arıtma tesisine kavuşuyor

Tarih 18 Aralık 2020, 15:02 Editör

İlçemiz arıtma tesisine kavuşuyor

Sulakyurt ilçemizde inşaatı tamamlanma aşamasına gelen su arıtma tesisinde Belediye Başkanımız incelemelerde bulundu.
Başkanımız Bildik yaptığı açıklamada, "İlçemiz kanalizasyon arıtma tesis yapımında sona yaklaştık. Mart ayında arıtma işlemine başlanacaktır. Daha temiz bir çevre için şart olan ne varsa ilçemiz için kazandırmaya devam ediyoruz. Kanalizasyon arıtması olan Kırıkkalemiz bir iki ilçesinden birisi olmanın mutluluğundayız. Bizim için bu projeler önceden hayaldi ama şimdi birer birer gerçekleşiyor, Sayın Milletvekilim
Halil Öztürk Reisime teşekkür ederim. Allah razı olsun, Allah işini gücünü rast getirsin. Yaşasın CUMHUR İttifakı." ifadelerini kullandı.

Köy muhtarlarımızla toplantı yapıldı

Köy muhtarlarımızla toplantı yapıldı Su kanalının uzatılmasıyla ilgili köy muhtarlarıyla toplantı düzenlendi.

Tüm davetlilerimize teşekkür ederiz

Tüm davetlilerimize teşekkür ederiz Sulakyurt Belediyemiz tarafından ilçede geniş kapsamlı iftar programı düzenlendi. Siyaset dünyasından sivil toplum ...