Belediye Başkanımızın 10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Tarih 10 Ocak 2015, 11:11 Editör

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milletinden taraf olan dostlarımın/kalemşörlerin 10 Ocak 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.

Basın özgürlüğü ve basın özgürlüğünü de kapsayan ifade özgürlüğü, çağımızda demokratik yaşamın olmazsa olmazıdır.

Gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.

Bizlerde yerel idareciler olarak özellikle bölgemizdeki yerel basının sorun ve sıkıntılarının çözümü adına her türlü çabayı göstermeliyiz.

Basın mensubu arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde bölgemizdeki basın mensubu arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak çalışan basınımızın tüm çalışanlarını bir kez daha tebrik ediyor,

İsmail BİLDİK

Sulakyurt Belediye Başkanı

Önemli Gün ve Haftalar