Parklarımıza çocuk oyun grupları

Tarih 19 Ocak 2019, 14:58 Editör

Sulakyurt halkımıza hizmetler bitmiyor.

Sulakyurt halkımıza hizmetler bitmiyor. İlçemizde bulunan park alanları rengarenk çocuk oyun grupları ile donatılıyor.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik, “MHP Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk reisimin ilçemize destekleri devam ediyor. Çocuk oyun gurubu, oturaklar, temizlik malzemeleri, çöp konteynerları da yolda geliyor. Vekilimin verdiği hizmetlerle ilçemizin birçok ihtiyaçları giderilmiş olacak. Vekilime vermiş oldukları bu güzel desteklerden dolayı şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ederim.” dedi.

Vali Sezer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti

Vali Sezer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Sulakyurt İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Öğretmenlerimize kurban kestik

Öğretmenlerimize kurban kestik Kırıkkale’nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede görev yapan öğretmenler için kurban keserek öğretmen...