İlçemizde yol yapım çalışmaları sürüyor

Tarih 17 Aralık 2018, 18:33 Editör

Sulakyurt ilçesinde yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Sulakyurt ilçesinde yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Belediye Başkanımız İsmail Bildik yaptığı açıklamada, "Yenihayat Mahallemizde yol yapımı çalışmamız devam ediyor. İmkanlarımız dahilinde mevsim şartları el verdiğince çalışmaya devam ediyoruz. Yaptıklarımızı yazıyoruz. Bu reklam değil gerçeğin ta kendisi. İlçemiz Yeniöz Mahallesi'nde su patlağı meydana gelmiştir.
Ekiplerimiz çalışmaktadır ve herhangi bir su kesintisi olmayacaktır.Halkımızın bilgisine duyurulur." dedi.

Vali Sezer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti

Vali Sezer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Sulakyurt İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Öğretmenlerimize kurban kestik

Öğretmenlerimize kurban kestik Kırıkkale’nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede görev yapan öğretmenler için kurban keserek öğretmen...