Üniversitesi öğrencilerinden ilçemiz öğrencilerine yardım

Tarih 30 Kasım 2018, 17:45 Editör

Üniversitesi öğrencilerinden ilçemiz öğrencilerine yardım

Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen programla ilçemiz Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerine bere, atkı, eldiven, boyama kitabı ve hikayeler hediye edildi.

Öğrenci Konseyinin ilçemizde ağırlanmasını sağlayan ve ilçemiz hakkında üniversiteli gençleri bilgilendiren başta Belediye Başkanımız İsmail Bildik olmak üzere Öğrenci Konsey Başkanı Mustafa Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Vali Sezer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti

Vali Sezer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Sulakyurt İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Öğretmenlerimize kurban kestik

Öğretmenlerimize kurban kestik Kırıkkale’nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede görev yapan öğretmenler için kurban keserek öğretmen...