İlçemizde kilit parke çalışmaları

Tarih 01 Eylül 2018, 13:03 Editör

İlçemize bağlı cadde ve sokaklardaki kilit parke çalışmaları devam ediyor.

Ara sokaklarda da sona geldik. Yayla Mahallesi Parke taşı döşemesi devam ediyor.
Sulakyurt belediye başkanı İsmail Bildik hafta sonuda yoğun bir mesai yaparak sulakyurt merkezde bulunan kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan bildik işallah yağışlar yoğunluk kazanmadan bir an evvel mahallelerimizde bulunan yol açma ve kilit parke çalışmalarımızı en kısa zamanda bitirme kanaatindeyim. Başkan Bildik, Sulakyurt halkımıza en başta söz verdiğimiz gibi hizmet için söz vermiştik. Allahın izni ile ben ve belediye çalışanlarımızla el ele vererek sizler için burda olduğumuzu ve hizmetkârınız olduğumuzu söylemek istiyoruz dedi.