Belediye Başkanımızın Bayram Mesajı

Tarih 18 Ağustos 2018, 22:56 Editör

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bayram mesajında "Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz mübarek Kurban Bayramı’nı karşılamanın manevi haz ve heyecanını yaşıyoruz" ifadelerine yer veren Belediye Başkanı Bildik, mesajında,

"Yüce Allah’a manen yaklaşmanın arayış ve beklentisiyle bayram günlerini idrak ediyoruz. Bayramlar milli ve manevi değerlerin pekişmesine, dini şuur ve duygunun gelişmesine, sevgi ve saygı ruhunun güçlenmesine önemli oranda katkı veren, destek sağlayan müstesna ve muazzez günlerdir. Her bayram kırılan kalpleri tekrar kazanmak, burkulan yürekleri yeniden onarmak için bir fırsat olmanın yanında; anlamak, anlaşmak, dinlemek ve dokunmak için de eşsiz bir imkan sunmaktadır. Bayramlarda eş, dost, akraba, komşu ve büyüklerin ziyaretiyle paylaşmanın ve kavuşmanın güzellikleri doyasıya yaşanırken; yoksul, yetim, hasta ve kimsesizlerin hatırlanmasıyla da ahlaki ve insani sorumlulukların gereği yerine getirilmektedir.Bu Mübarek Günün Yüzü suyu hürmetine Ülkemizde Yaşanan terör olaylarının son bulmasını Yüce Mevladan dilerim. Aziz Sulakyurt halkımın, Türk dünyasının ve büyük, küçük tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, kurban ibadetinin de Cenab-ı Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum."