İlçemizde bayramlaşma programı

Tarih 26 Haziran 2017, 15:43 Editör

Sulakyurt ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Sulakyurt Belediyesi tarafından Belediyenin Konferans Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Bildik, bayramlarda toplumda büyük küçük herkesin büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olan bayramların insanlardaki sevgi bağlarını daha da kuvvetlendirdiğini belirten Bildik, "Bugün ilçemizde Ramazan Bayramı dolayısıysa bir araya geldik. Rabbimizin bizlere bahşetmiş olduğu bu önemli günde huzur ve güven içinde bayramımızı geçiriyoruz. Temennimiz bütün günlerimizin bayram mutluluğu içerinde geçmesidir. Bayram sevincimizi ailemizle paylaşarak onları sevindirelim ve yüzlerini güldürelim. Çevremizdeki  çocukları mutlaka sevindirelim. Anne ve babamızın gönüllerini yad ederek akrabalarımızı da ihmal etmeyelim. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, bayram vesile ile büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin ise gözlerinden öperim." dedi.

Bayramlaşmaya, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, bazı kurum yöneticileri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.