İlçe Kaymakamımıza veda yemeği

Tarih 08 Aralık 2016, 19:06 Editör

İlçemiz Kaymakamı Sayın Fikret DAĞ Beyin Tayin olması nedeniyle Veda yemeği. İlçemizde görev yaptığı 1,5 Yıl boyunca hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Atandığı yeni görev yerinde başarılar dilerim. Ayrıca Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...