Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu açıldı

Tarih 27 Ekim 2016, 20:41 Editör

Sulakyurt ilçesinde inşaatı tamamlanan Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu açılışı için hazırlıklar tamamlandı.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın memleketi Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yaptırılan spor salonu, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in adını taşıyacak.

Saran Group, sporu gençlere sevdirmek amacıyla 2000 yılından bu yana sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Anadolu'nun çeşitli kentlerinde hizmete açtığı 14 spor salonuna bir yenisini daha ekledi.

Sosyal sorumluluk çalışmalarında eğitim ve spor kültürüne önem veren Saran Group, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Sulakyurtlu çocukları sevindireceği bekleniyor. İnşaatı tamamlanan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in isminin verildiği spor salonunun açılışı 27 Ekim Perşembe günü düzenlenen törenin ardından hizmete girdi.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...