Festivalimiz için acil duyuru

Tarih 31 Ağustos 2016, 11:46 Editör

Sulakyurt Belediyesi olarak ilçemizde düzenlenecek olan festival hazırlıklarımız hızla devam ediyor.

FESTİVALİMİZE TÜM HEMŞEHRİLERİM VE GÖNÜL DOSTLARI DAVETLİMİZDİR. İNANIYORUM Kİ BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIP DESTEKLERİNİZİ BİZLERDEN ESİRGEMEYECEKSİNİZ. ACİL SPONSORLARA İHTİYACIMIZ VAR. SPONSORLARIMIZ FESTİVAL ALANINA KURULACAK SAHNEDE VE BELEDİYEMİZ SİTESİNDEN YAYINLANACAKTIR. ŞİMDİDEN YARDIMCI OLAN HERKESE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Hizmetlerimiz

Kamelyalar parklarımızı güzelleştiriyor

Kamelyalar parklarımızı güzelleştiriyor Sulakyurt Belediyesi olarak her yeni bir güne çalışmalarımızla ve hizmetlerimizle başlıyoruz.

İlçemizde su hattı yenileme çalışmaları

İlçemizde su hattı yenileme çalışmaları Sulakyurt Belediyesi olarak ilçemizde su hattı yenileme çalışmaları devam etmektedir.