Sulakyurt'ta Ramazan bereketi

Tarih 13 Haziran 2016, 21:42 Editör

Sulakyurtlular Belediye tarafından kurulan iftar çadırında buluşuyor. İlçe meydanına kurulan çadırda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız İsmail Bildik, rahmet ve bereket ayı içerisinde vatandaşlarla birlik ve beraberlik içinde iftar yapmadan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...