Vatandaşlarımız tapu sevinci

Tarih 06 Haziran 2016, 02:14 Editör

İlçemizde yıllardır Belediye hissesi olduğundan tapularını alamayanlar yapılan çalışmalar sonucunda dağıtılmaya başlandı. Başkanımz İsmail Bildik tapularını alan vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik

Sulakyurt'ta Sosyal Belediyecilik Belediye Başkanımız İsmail Bildik, ilçedeki hizmetleri değerlendirdi.

130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına d...